Inslag, opslag en uitslag op beurs Bedrijf en Logistiek

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

De Nederlandse logistieke sector behoort tot de top van Europa. Zaak is echter wel deze positie te behouden en te benutten voor internationale expansie en innovatie. Vakbeurs Bedrijf en Logistiek biedt logistiek Nederland een overzicht van oplossingen om bedrijfslogistieke processen te optimaliseren.

De twaalfde editie van de vakbeurs vindt plaats op 7 en 8 september in het Beursgebouw in Eindhoven. ‘Optimalisatie van bedrijfslogistieke processen is een continu fenomeen dat speelt bij alle bedrijven die te maken hebben met inslag, opslag en uitslag’, aldus Ralf Adang, projectmanager Bedrijf en Logistiek. ‘Bedrijf en Logistiek biedt een overzicht van oplossingen die logistiek professionals in staat stelt om aan de alsmaar veranderende en veeleisende vraagzijde te voldoen en de concurrentie voor te blijven.’ De vakbeurs biedt bedrijven een overzichtelijk en transparant business-to-business platform voor de interne logistiek. Speerpunten zijn: inslag, opslag en uitslag, waarbij alle facetten van de interne logistiek belicht worden.

 

Exposanten presenteren de nieuwste ontwikkelingen op product- en kennisniveau, gericht op beslissers van een breed en professioneel publiek dat zoekt naar (interne) logistieke oplossingen voor hun bedrijf. Leveranciers uit een negental (interne) logistiek gerelateerde sectoren zijn als standhouders vertegenwoordigd. Gerenommeerde ondernemingen houden bedrijfscases over hun (interne) logistieke praktijk toepassingen. De Organisatie van de beurs is in handen van Bureau Bosman. Bureau Bosman organiseert naast Bedrijf en Logistiek ook de vakbeurs Materials Engineering.