Heat & Surface Treatment opnieuw geopend na brand

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Veertien maanden nadat Heat & Surface Treatment voor een groot deel verloren ging door een brand, werd op 26 mei het geheel vernieuwde pand met nieuwe ovens officieel geopend door Hans Wissink, Director Procurement ASML.

In de afgelopen periode is samen met alle medewerkers, toeleveranciers,overheid en bovenal de klanten van H&ST, hard gewerkt om een ‘nieuw’ bedrijf neer te zetten. Twee weken na de brand is het H&ST gelukt om binnen het Aalberts Industries netwerk, de productie binnen het Aalberts concern onder te brengen, waardoor de stagnatie voor klanten beperkt is gebleven. Met de geleverde inspanning is ook nog een omzetgroei gerealiseerd en is het bedrijf met succes opgegaan voor een NADCAP certificering.

 

Hierdoor is H&ST de enige commerciële warmte- en oppervlaktebehandelaar in de Benelux die deze aerospacecertificering beschikbaar heeft. Bij de uitvoering van de herbouw is rekening gehouden met de laatst beschikbare mogelijkheden om het energiegebruik en de CO2 uitstoot te beperken. Met de restwarmte van de ovens wordt namelijk het hele pand van H&ST geklimatiseerd. Samen met haar relaties, medewerkers en leveranciers is de heropening uitbundig gevierd.