Storopack Benelux aanwezig op Empack 2011

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Storopack begeleidt klanten in een gestructureerd proces van adviesverlening om te komen tot de optimale beschermende verpakking. Tijdens Empack 2011 kunnen bezoekers kennismaken met de dienstverlening van Storopack op stand A084.

De drie belangrijkste succesfactoren zijn ten eerste de keuze van het verpakkingsproduct, dat met een minimaal materiaalgebruik een maximale veiligheid moet garanderen, ten tweede ergonomie en arbeidsefficiëntie en ten derde de naadloze integratie in de intralogistiek. Naast Paperplus (papieren buffers), Airplus (luchtkussens), Foamplus (schuimverpakkingssystemen) en Loose-Fill (verpakkingschips) stelt Storopack voor het eerst in de Benelux Airmove voor, een systeem met luchtkussens ontworpen voor doelgroepen buiten de professionele intralogistiek van industrie en handel.

Verpakkingslaboratorium

Afhankelijk van elke afzonderlijke behoefte komen voor de realisatie van het concept verschillende interne diensten van Storopack in actie. In het verpakkingslaboratorium kunnen bijvoorbeeld een reeks tests plaatsvinden om de situatie bij het transport te simuleren. De afdeling systeemintegratie houdt zich bezig met het ontwerp en de bouw van de uitrusting op de inpakplaats, van een afzonderlijke silo tot een dankzij het Intelligent Delivery System (IDS) geautomatiseerde bevoorrading met verpakkingsmateriaal op verschillende inpakplaatsen.