Voorbereidingen voor Metav 2012 in volle gang

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Over iets meer dan een half jaar opent de Metav 2012 haar deuren. Deze internationale beurs voor productie en automatisering wordt van 28 februari tot en met 3 maart in Düsseldorf gehouden. Voor het eerst kan men zich nu ook on line inschrijven voor deelname aan deze beurs.

‘De voorbereidingen voor de Metav 2012 zijn nu in volle gang’, zegt Martin Goebel, projectmanager voor de Metav namens beursorganisator Verein Deutscher Werkzeugmaschinen (VDW) in Frankfurt am Main. De Metav bestrijkt het hele spectrum van de productietechnologie van werktuigmachines, productiesystemen, precisie-instrumenten, geautomatiseerde ‘material flow’, computer technologie, industriële elektronica en accessoires. 

‘Veel exposanten, die in 2010 niet aanwezig waren vanwege de economische crisis komen nu wel. En dat geldt vooral voor de producenten van precisie-instrumenten’, zegt Lothar Horn, voorzitter van de VDMA afdeling Precision Tools van het Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau (VDMA). De laatste Metav in 2010 trok 45.000 bezoekers die afkwamen op de 700 exposanten op meer dan 32.000 m² netto.

De Metav 2012