WSB wordt exclusief dealer van verfspuitapparatuur van Sata

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

WSB Finishing Equipment en de Duitse producent van hoogwaardige verfspuitapparatuur Sata GmbH gaan met ingang van 1 oktober 2011 op de Nederlandse markt samenwerken.

Als de exclusieve distributeur van Wagner en Walther-Pilot spuitapparatuur bedient WSB de markt al met een omvangrijk programma aan oplossingen voor industriële verfspuittoepassingen. De toevoeging van de hoogwaardige Sata-spuitpistolen vult het bestaande programma professionele spuitapparatuur uitstekend aan.

Door de samenwerking krijgt WSB een betere toegang tot de autoschadeherstelbranche en de automotive- en transportsector, waarin Sata met haar programma spuitpistolen wereldwijd technologisch nummer één is.

Sata-producten worden exclusief ontwikkeld en geproduceerd in Kornwestheim bij Stuttgart. Het bedrijf beschikt over hoogwaardige productiefaciliteiten, waarbij de hoge ‘Made in Germany’-kwaliteit verzekerd is en in bijna honderd landen wordt erkend en gewaardeerd.

WSB opereert sinds januari van dit jaar vanuit een ultramodern bedrijfspand in Utrecht en biedt naast een breed productenprogramma advies, snelle levering door een grote voorraad producten en reservedelen en after sales- en reparatieservice.