Naam Koster E&I gaat op in Stork Technical Services

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Na ruim 54 jaar zal de naam Koster E&I verdwijnen en zal het bedrijf volledig gaan werken onder de naam ‘Stork Technical Services’.

Tijdens een groots ‘Re-branding Evenement’ voor alle relaties, zal op 16 september de naam Koster van de gevel van hun onlangs betrokken nieuwe pand in Doetinchem verdwijnen en zal het logo van Stork Technical Services er voor in de plaats komen.

Volledige integratie

Koster E&I was al sinds 2006 een onderdeel van Stork Technical Services en deze naamswijziging is de laatste stap naar een volledige integratie.


Doug Meikle, CEO van Stork Technical Services: ‘Deze integratie is een verdere stap in de ONE Stork Technical Services strategie; een geïntegreerd aanbod van alle services en één aanspreekpunt voor de klant”. “Door het combineren van Thinking and Doing leveren wij veilige, consistente en productieve Asset Integrity Management dienstverlening met een service van wereld klasse’, aldus Meikle.

De Doetinchemse vestiging van Stork Technical Services geeft onderdak aan de bedrijfs-onderdelen: industriële automatisering, gebouwgebonden installaties, service & onderhoud en Manufacturing Execution Systems (Gegevensbeheer en procesoptimalisatie van beginstadium tot eindproduct).