FSC Nederland lanceert vernieuwde website

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Sinds deze week is de vernieuwde website van FSC Nederland in de lucht. Op de website, www.fsc.nl, zijn achtergronden en het laatste nieuws over ontwikkelingen rond het keurmerk voor verantwoord bosbeheer te vinden. De verstrekking van sectorspecifieke informatie is sterk verbeterd.

‘Professionals moeten snel en efficiënt de voor hen belangrijke informatie op kunnen opzoeken en tegelijkertijd een goed beeld krijgen van wat de betekenis en het belang van het FSC-keurmerk is. Dat was het uitgangspunt bij de vernieuwing van onze  website’, zegt Arjan Alkema, hoofd communicatie bij FSC Nederland.

‘De opzet van de nieuwe website sluit aan bij onze plannen om ons veel meer te richten op sectoren die het verschil kunnen maken. Dat zijn de sectoren bouw, retail, opdrachtgevers, houtindustrie en papier.’

Dit is niet de enige website die FSC Nederland onder haar beheer heeft.  Op https://www.goedhoutdatabase.nl/ is het aanbod van FSC-hout van de FSC-partners te vinden, evenals een lijst met alle in Nederland FSC-gecertificeerde aannemers. Op dit moment wordt ook de laatste hand gelegd aan een database waarin zowel Nederlandse als Belgische FSC-gecertificeerde bouwprojecten te vinden zijn. Deze website zal zeer binnenkort te bekijken zijn via https://www.goedhoutproject.nl/.