Tuwi financieel gezond verklaart door Graydon

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Graydon heeft Tuwi Nederland een award overhandigd waarmee de machineleverancier uit Winterswijk tot de top van de financieel gezonde bedrijven in de branche behoort.

‘Hiermee kunnen we aan zakenrelaties laten zien dat we financieel gezond zijn, ze verantwoord zaken met ons kunnen doen en dat er een zeer geringe kans op wanbetaling is’, aldus Jeroen Tadema van Tuwi.

Kredietwaardig

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: ‘Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.’

Niet iedereen ontvangt zomaar een award. Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor de award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn.

Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.