Flevo Trading krijgt vertegenwoordiging Salvagnini

Flevo Trading is vanaf 9 november de nieuwe vertegenwoordiger van de Salvagnini pons- en fiberlasermachines. Dat vertelt Jack van Arnhem, directeur-eigenaar van Flevo Trading op de TIV Venray waar hij een stand (322) heeft op het Metavak Plein.

Daar laat hij een uitgebreid leveringsprogramma  plaatbewerkingsmachines zien: coilverwerking (Forstner, Grandini, Faspar), zwenkbuigmachines (Schechtl), slitlijnen (Jorns), rolponsen (Banst), profileermachines (Dallan), profielponsautomaten (Edel) en optrompmachines (Hornung).

Eigen bedrijf 

Van Arnhem heeft al meer dan 15 jaar ervaring met deze merken en machines. Die  ervaring deed hij op bij onder andere Volker Trading en Gelderblom. Sinds februari 2010 is hij zijn eigen bedrijf gestart en heeft in de afgelopen periode successievelijk deze vertegenwoordigingen meegenomen. En daar komt dus vanaf 9 november de Nederlandse vertegenwoordiging van de Italiaanse producent Salvagnini bij. Het gaat dan om een uitgebreid pakket  aan ponsmachines en fiberlasersnijmachinesmachines.

‘Nu ongeveer vier maand geleden nam Salvagnini contact met mij op. Zij zochten een nieuwe vertegenwoordiging in Nederland met een eigen onderhouds- en service-afdeling. En die heb ik’, vertelt Van Arnhem trots. Hij opereert nu nog vanuit huis maar opent over drie maand een nieuw kantoorpand met werkplaats aan de Marconistraat 9 in Zeewolde. Hij beschikt over een verkoop en serviceteam die net als hij al een jaar of 15 ervaring hebben met deze merken plaatbewerkingsmachines.

Flevo Trading