Metapro Netwerk Event noteert eerste 80 exposanten

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Expo Advice meldt met trots dat nu al de eerste 80 exposanten hun plaats reserveerden voor het Metapro Network Event 2012. Dit metaal, machines en gereedschappen gerelateerde evenement is op 1 en 2 februari 2012 in het Belfische Kortrijk Xpo.

Metapro Network Event 2012 staat voor goedkoop, gezellig en gericht zakendoen tussen partners in de metaalsector, zeg maar de Hardenberg-formule. Een gezonde mix van machine-en toolleveranciers, grondstoffenleveranciers, leveranciers van diensten en knowhow en toeleveranciers staat verspreid over Hall 4 van Kortrijk Xpo.

Het netwerken gebeurt uiteraard niet alleen tussen de exposanten zelf, maar voornamelijk met een nationaal publiek van CEO’s, aankoopdirecteuren, en verantwoordelijken voor de productie of de technische dienst van bedrijven, die rechtstreeks of onrechtstreeks een beroep doen op leveranciers van producten en technologie voor verspaning, plaatbewerking, lassen en oppervlaktebehandeling.

De beurs is dagelijks open van 14 tot 21 uur. De organisatoren organiseren meerdere netwerkmomenten, zoals de Trends Metaal Gazellen Awards, seminaries omtrent werkgelegenheid, de evolutie van rapid prototyping .

Metapro Network Event