Vakbekwaamheid Timmerfabrikant levert dertien geslaagden af

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Vorige week ontvingen dertien werknemers uit de timmerindustrie het diploma Vakbekwaamheid Timmerfabrikant. Van de aanvankelijk zeventien deelnemers behaalden dertien personen het waardevolle document.

Tijdens een bijeenkomst werden de vers gediplomeerden toegesproken door vertegenwoordigers van de Nederlandse Bond van Timmerfabrikante n en Kenniscentrum SH&M.

Zij beschikken nu over voldoende bagage om bijvoorbeeld een eigen timmerfabriek te leiden of op te zetten. Bovendien biedt het diploma aan deze groep vakmensen de mogelijkheid om door te stromen naar Assoiciate degree Technische Bedrijfskunde, hbo Bedrijfskunde en elke andere reguliere hbo-opleiding.

Sinds jaar en dag is de tweejarige praktijkgerichte cursus een ‘must’ voor (toekomstige) timmerfabrikanten. Kenniscentrum SH&M  voert de cursus al enkele jaren uit op verzoek van de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten. Een cursus die aansluit bij de dagelijkse beroepspraktijk. SH&M zorgt voor de inhoud, actualisatie en kwaliteitsbewaking ervan. En alles in nauwe samenspraak met de branchevertegenwoordigers.