Widenhorn verkoopt eerste 3D Touch Printer aan Nedsystems

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Widenhorn heeft binnen een week na de Nederlandse lancering al de eerste BFB Touch 3D Printer verkocht aan automatiseerder Nedsystems uit Rotterdam. Voor geïnteresseerden organiseert Widenhorn op 15 december een eerste inloopmiddag 3D printen.

De 3D Touch is een kant-en-klare printer met de mogelijkheid om met extra printkoppen ook gecompliceerde prints met ondersteuning van supportmateriaal af te drukken. Voor Nedsystems hebben de directe inzetbaarheid en de extra opties de keuze voor dit model bepaald. Nedsystems wil met de aanschaf van de 3D Touch 3D Printer de 3D printmarkt verkennen.

Drie weken na de aanschaf is de 3D Touch 3D Printer al volop in gebruik. Directeur Steven Hoogslag van Nedsystems vertelt over zijn ervaringen. ‘Afgelopen week heb ik vooral testen gedaan, om te kijken naar de nauwkeurigheid. Ik was al positief gestemd door een test die ik bij Widenhorn had gedaan, maar na de tests die ik zelf gedaan heb, ben ik nog enthousiaster geworden. Ook de degelijke, gebruiksklare uitvoering en de beschikbaarheid van open source softwaremogelijkheden maken de 3D Touch een goed betaalbaar en veelzijdig instapmodel voor 3D modellering en Rapid Prototyping’, besluit Steven Hoogslag.

Inloopmiddag 3D Printen

Widenhorn biedt een aanbod van eenvoudige en zelfbouw 3D printers tot hoogwaardige 3D printers. De leverancier kan de vele mogelijkheden in de demonstratieruimte in Rhoon demonstreren. Hiervoor organiseert zij inloopmiddagen. De eerste middag is op 15 december.
Aanmelden kan bij Widenhorn

Nedsystems