Binnen de voedingsmiddelenindustrie worden hoge eisen gesteld aan de hygiëne van de machines. Een goede las heeft veel invloed op deze hygiëne. Een verkeerde las kan een machine en daarmee het voedingsmiddel vervuilen. De HDN-methodiek biedt een uniforme en eenvoudige werkwijze om een las goed en hygiënisch te leggen. Tijdens de eerste lasopleiding kwamen zowel theorie als praktijk van deze methodiek aan bod. De cursisten werden op beide onderdelen getoetst. De praktijktoets werd beoordeeld door het Nederlands Instituut voor Lastechniek, de theorietoets door HDN.
Geslaagd
Aan de eerste lasopleiding namen acht cursisten deel. De geslaagden zijn: Wesley Kroot en Raimondo Riitano (Flowfirm), Dave Groeneboer en Koen van Keulen (Smink Orbital welding), Frank Rops en Bob van Venrooij (T&T RVS Service) en Rick Josemanders en Ben Klaver (D&W Process Technology).
Om aan de uiteenlopende behoeften van verschillende klantgroepen binnen de maakindustrie te voldoen, heeft Galvano…
Dinnissen Process Technology uit Sevenum heeft dit weekend de OOM Award 2024 voor de regio Limburg…
Het is bijna zover. Op 1, 2 en 3 oktober 2024 staat Evenementenhal Gorinchem voor…
Na twee moeizame jaren keert de Nederlandse industrie in 2025 weer terug naar groei. De…
Met Prinsjesdag achter de rug ligt er weer een stapel aan nieuwe plannen klaar voor…
Halverwege 2024 versnelt de opwaartse trend van faillissementen in Europa. Wereldwijd komt eind dit jaar…