HPTooling

HPT - Holland Precision Tooling

De letters HPT staan voor Holland Precision Tooling. En die naam zegt precies waar we goed in zijn: machinegereedschappen die zich onderscheiden door precisie tot in het kleinste detail. Maar zo mogelijk nog hoogwaardiger dan ons assortiment is de manier waarop we ermee omgaan. Als ervaren en immer ambitieus bedrijf wil HPT voor de markt namelijk meer zijn dan zomaar een leverancier. Wij geloven in een persoonlijke benadering en langdurige relaties met onze opdrachtgevers. We denken mee, probleemoplossend en ondersteunend.

Lasercutting & Lasersnijder

Lasercutting

Professioneel lasercutting
Als u met precisie wilt snijden kunt u hiervoor onze lasercutting onderdelen gebruiken. Bij HPT vindt u een ruim aanbod aan materiaal voor uw CO2 lasersnijmachine. Onze producten komen van toonaangevende merken als Ophir, Centricut en Esse A.

Meer informatie over Lasercutting onderdelen van HPT

Lasersnijder van HP Tooling
Lasersnijden is een ideale manier om materialen met zeer grote precisie te snijden. HPT biedt een breed assortiment aan de beste onderdelen die op lasersnijmachines werken. In ons aanbod vindt u producten van toonaangevende merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Ophir, Centricut en Esse A.

Meer informatie over Lasersnijder onderdelen van HPT

Multi Tool Ponsgereedschap

Multi tool ponsgereedschap
Gebruikt u een Euromac®, Finn-Power®, Murata Wiedemann® of Trumpf® ponsmachine? Dan zijn onze MATE Multi Tools Ponsgereedschappen wellicht interessant voor u. Speciaal ontworpen voor een stabiele productiviteit en toepasbaar op de bovengenoemde merken.

Ponsgereedschap

Hoge kwaliteit en precisie met een MATE Multi Tool
Multi Tool gereedschap wordt o.a. vervaardigd uit DuraSteel™, voor een maximale standtijd tussen de slijpbeurten. Dit is zeer gunstig voor de levensduur van uw gereedschap. Ook zijn diverse, materiaal specifieke, coatings mogelijk om de duurzaamheid nog verder te vergroten.

Meer informatie over de Multi Tools Ponsgereedschap van HPT

Gereedschapkast

Gereedschapkast voor professioneel opbergen van al uw gereedschap
Uw gereedschap blijft in de beste staat als u het in een speciaal daarvoor uitgeruste gereedschapkast opbergt. HPT biedt u een breed assortiment aan professionele gereedschapskasten voor zowel uw pons-, kantpers- als verspanende gereedschappen.

Gereedschapkast

In perfecte staat
Het netjes opbergen van uw gereedschap wordt makkelijker door de gereedschapskasten van HPT. Het beschermen van uw gereedschap voor en na gebruik is erg belangrijk.

Meer informatie over de Gereedschapkast van HPT

Gereedschap Slijpmachine & Slijpservice

Slijpmachine

Gereedschap slijpmachine
Bot gereedschap kan gevaarlijk zijn, is onpraktisch en verkort de levensduur van uw stempels en matrijzen, op tijd slijpen met een goede gereedschap slijpmachine is altijd aan te raden. Wanneer u preventief uw gereedschap slijpt zal uw gereedschap langer meegaan en ook zullen uw producten een hogere kwaliteit uitstralen. Holland Precision Tooling heeft een gevarieerd aanbod slijpmachines om uw gereedschap in perfecte staat te houden.

Meer informatie over het Gereedschap Slijpmachine van HPT

De HPT Slijpservice
Beschadigd schaar- en kantpers gereedschap is om meerdere redenen niet acceptabel: het is gevaarlijk, onpraktisch en verkort vaak de levensduur van het materiaal waarmee u wilt produceren. Nabewerken d.m.v. de slijpservice van HPT is dan ook een zeer goede beslissing.

Meer informatie over de Slijpservice van HPT

Kantbanken / kantpersen

Kantbank

Kantbank gereedschap van HPT voor een professioneel resultaat
Voor sommige klussen heeft u precisiegereedschap nodig. Kantbank gereedschap bijvoorbeeld, levert pas echte topprestaties als er ook topgereedschap wordt gebruikt. HPT heeft van de beste merken de beste kantpersgereedschappen. Denk hierbij aan Wila, UKB en Westermann.

Meer informatie over de Kantbank Gereedschap van HPT

Kantpers

Kantpers gereedschap van HPT, perfect voor maatwerk
Voor sommige klussen heeft u maatwerk nodig. HPT heeft ook hier alleen de beste merken voor de beste kantpersen. Denk hierbij aan onze fabricaten Wila, UKB en Westermann. Wij leveren voor ieder gereedschapsvraagstuk de beste oplossing. Daarbij voorzien wij u van een deskundig en professioneel advies.

Meer informatie over Kantpers Gereedschap van HPT

Wila Gereedschap

Wila gereedschap

Wila® gereedschap van HPT voor professionele kwaliteit
Al een aantal jaren verzorgen wij voor Wila de buitendienst activiteiten en leveren daarom ook hun complete Wila programma aan gereedschappen en accessoires. Het Wila gereedschap voor buigtechnologie zorgt voor een zeer hoge kwaliteit en precisie bij uw plaatbewerkingen.

New Standard Premium of New Standard Pro, een nieuw hoofdstuk in Wila gereedschappen
Met de New Standard Premium en Pro productlijnen kan iedere kantbank van Wila worden afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. HPT geeft u advies op maat over de exacte onderdelen die uw bedrijf nodig heeft.

Meer informatie over Wila Gereedschap

Safan Kantbank gereedschap

Gereedschap voor uw Safan® kantbank, en al uw maatwerk
Het kanten van plaatmateriaal is door Safan kantbanken geheel gemoderniseerd. Met de revolutionaire Safan E-Brake kantbank ,de eerste servo-elektronische kantpers ter wereld, creëert u een resultaat als nooit tevoren. Het gereedschap voor uw E-Brake, en de andere modellen van Safan, kunt u bij HPT bestellen.

Professioneel gereedschap voor precisiewerk
HPT biedt al jaren gereedschap van zeer hoge kwaliteit op de markt. Ook voor de Safan kantbanken is gereedschap leverbaar, wat behoort tot de absolute wereldtop.

Meer informatie over Safan Kantbank gereedschap van HPT

Contactgegevens

Holland Precision Tooling BV
Amsterdamsestraatweg 33
1411 AW Naarden
T. +31 (0)35 539 90 90
F. +31 (0)35 539 90 99
E-mail: info@hptooling.nl

Bezoek onze website op:
www.hptooling.nl
Holland Precision Tooling via Google Street View

 

Leveringsprogramma

Ons leveringsprogramma voor de niet-verspanende industrie kan worden onderverdeeld in drie hoofdcategorieën:

Met dit complete aanbod onder één dak kunnen we alle gangbare machinemerken voorzien van kwaliteitsgereedschappen.

 

Informatie aanvragen

Informatieformulier
Wilt u informatie aanvragen over onze producten en service dan kunt u ook gebruik maken van ons informatie formulier op de website van HPT.

Klik hier voor informatie formulier van HPT

HPT Vraagbaak
Ook kunt u terecht bij onze Vraagbaak waar u het antwoord vindt op de veel gestelde vragen. Staat de vraag er niet bij schroomt u dan niet om uw vraag te stellen.

Klik hier om naar onze HPT vraagbaak te gaan

 

Service op maat

HPT geeft graag persoonlijk advies voor uw situatie. Wij zorgen altijd voor de perfecte oplossing voor uw bedrijf. Wij geloven in langdurige en persoonlijke contacten, zodat u altijd tevreden bent met onze service.

Als u geïnteresseerd bent in een van onze producten, schroom dan niet om contact op te nemen met HPT. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

 

Op maat gemaakt

Wilt u liever geen standaard gereedschap uit onze catalogus, maar heeft u speciale wensen? Dan helpen wij u ook graag. Het is namelijk mogelijk om gereedschap op maat te laten maken.

Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, vraag dan via onze website informatie bij ons op. Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en behoeften, en creëren graag voor u een oplossing op maat.

 

VACATURE

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een fulltime
Technisch/Commercieel Medewerker Binnen- en Buitendienst

Functieomschrijving:

  • Zelfstandig functioneren binnen een klein team;
  • Je hebt contact met klanten op gebied van technische vraagstukken, advisering, offertes en afhandeling van orders;
  • Tevens heb je contact met onze leveranciers in binnen- en buitenland.

Functie-eisen:

  • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op minimaal MTS Wtb / MBO-niveau 4;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een commerciële functie bij een technisch bedrijf;
  • Je hebt affiniteit met techniek ; Je kunt werken met Microsoft Office 365 en hebt ervaring met een CRM / ERP systeem;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • In het bezit van een rijbewijs.

Bekijk hier de volledige vacature