Wie met ABUS Kraansystemen werkt, is bekend met de servicedienst. Wat veel gebruikers van hijsapparatuur wellicht nog niet weten, is dat iedereen gebruik kan maken van deze diensten.
Zo heeft het bedrijf sinds 2010 een eigen mobiele servicedienst voor inspectie en beproeving van hijsgereedschappen (onder de haak). De servicedienst onderhoudt, repareert en verzorgt de verplichte keuringen en inspecties van alle hijswerktuigen en hijsmiddelen. Dat doet het veelal op locatie of in één van de eigen servicewerkplaatsen. Voor storingen aan hijswerktuigen is de ABUS Servicedienst 24 uur per dag en zeven dagen per week paraat.
Het regelmatig uitvoeren van keuring en onderhoud aan hijsapparatuur verkleint het risico op ongelukken. Ook is de klant altijd op de hoogte van eventuele technische mankementen. Hiermee wordt het onverwacht stilvallen gereduceerd en het rendement verhoogd.
Klanten van ABUS kunnen kiezen voor een ‘keurings- en onderhoudsovereenkomst’. ‘Daarmee nemen we ze alle zorgen uit handen. Alle objecten in het bedrijf worden tijdig gekeurd en onderhouden, inclusief eventueel de bijbehorende hijsmiddelen. Wij nemen dus het initiatief. Uiteraard bellen we even van tevoren om een afspraak te maken. Na uitvoer van de werkzaamheden verstrekken we een opgave van de eventueel noodzakelijke reparaties en ontvangt de klant meteen een digitaal keuringsrapport, waarin de staat van de kraan of het hijsmiddel staat omschreven’, laat ABUS weten.
De ABUS Servicedienst is altijd in de buurt. De servicetechnici bevinden zich door heel Nederland. Met hun mobiele magazijn, waarin vrijwel alle standaard onderdelen beschikbaar zijn, staan ze desgewenst binnen twee uur bij de klant voor de deur. In de servicewagen bevindt zich bovendien een 9 meter hoge mobiele hoogwerker, waardoor vrijwel elk onderdeel van een hijswerktuig eenvoudig en zonder extra kosten bereikbaar is.
Werkgevers- en werknemersorganisaties, brancheorganisaties en O&O-fondsen kunnen van 13 januari 2025 tot en met 14…
De Belastingdienst gaat de kleineondernemersregeling (KOR) versoepelen per 1 januari 2025. Voor wie wil weten…
Het kabinet denkt dat onze veiligheidssituatie verslechtert en gaat daarom 716 miljoen euro extra investeren…
Op de campus van de Universiteit Twente (UT) komen drie Joint Innovation Centers (JIC’s) van…
Met een nieuwe samenwerking willen het TBI Praktijkfonds en Stichting ZWBT (Zorg, Welzijn, Bouw en…
De staalmarkt wordt geconfronteerd met een groeiend aantal onzekerheden, die verstrekkende gevolgen kunnen hebben, zowel…