Door het modulaire karakter van het hekwerk zijn de gaaspanelen, kolommen en deuren als bouwstenen onderling uitwisselbaar en koppelbaar. De afscherming kan eenvoudig ter plekke op maat gemaakt worden zonder slijpgereedschap. Het nabewerken met lak bij een aanpassing blijft hierdoor tot een minimum beperkt. De TU Delft heeft veelal gekozen voor dubbele draaideuren zonder middenkolom. Bij het betreden van een persoon hoeft slechts één deur geopend te worden. Als er grote werkstukken of heftrucks naar binnen moeten, kan hiervoor eenvoudig de tweede deur geopend worden.
TU Delft heeft voor dit project opnieuw voor modulaire afscherming van Inrato International gekozen. De goede ervaringen met vorige projecten en de flexibiliteit van het systeem waren belangrijke redenen om ook nu voor het hekwerk van Inrato te kiezen. Inrato is er trots op deze vooraanstaande technische universiteit een technische oplossing te mogen leveren. ‘Natuurlijk zijn al onze klanten even belangrijk. Maar klinkende namen spreken altijd tot de verbeelding’ aldus commercieel directeur Leendert Jan IJspeert. ‘Wij zien dergelijke projecten bij de TU Delft en soortgelijke klanten als de kroon op ons werk’.
Iteq zet een grote stap richting productie-innovatie met de installatie van een geavanceerde pons/laser-combinatiemachine, de…
In een vol medialandschap worden ondernemers, ook in de maakindustrie, van alle kanten bestookt met…
De Europese staalmarkt ziet zich geconfronteerd met aanhoudende tegenwind. Door een combinatie van teruglopende vraag,…
Het bestuur van Vereniging High Tech NL heeft Eric-Mark Huitema aangesteld als nieuwe algemeen directeur.…
Dit jaar viert Dormac CNC Solutions, technologiepartner voor de Nederlandse verspaning, zijn zeventigjarig bestaan. Het…
De metaalafdeling van EMCO-groep, een sociaal werkleerbedrijf uit Emmen, heeft recent een nieuwe kantbank van…